Tuesday, February 8, 2011

kasut jenama MAHAL....??

hehehe...
:D




jom tengok ni..





novelty button beutron












dari sepasang kasut lambak RM10










kini boleh menjadi sepasang kasut berharga RM20-30
betol ke tak pe yg tot nyatakan ni..?
cube korunk tengok sendiri

tadAAaaa....!!
nampak x button kecik warna pink tu..?
nk tengok lebih dekat lagi..?
boleh xde hal..skrol je bawah..



















haa comel kan..?
kalau korunk beli kasut jenama ni yg original..(mesti boleh bajet jenama pe kn..?)
confirm..atas RM10..lebih2 lagi kalau tambah button kecik2 comei tu..








moral dan pengajarannye kt sini..
kalau nak nampak elegan tapi nak bajet..
cubelah idea ni..
hehe bernas x idea ni..?  :p




okey semoga jumpe lagi..
wasalam..  :)

11 comments:

nunama said...

boleh try and error ini. hehe. :)

p/s: ritu, kita xleh nak buka page CikTot. Hanya invited reader je bleh. Ingat kan, CikTot merajuk. Huhe.

p/s/s: Sory, lama tak tinggalkan jejak di sini, walaupun sebenarnya singgah. hik3. (n_n)

tot tot kecik said...

nunama:

hehe sile2 cube..mana tau berkenan..

oo aritu sbb tot ngah edit background..pastu xnk kasi reader serabut tot tukr2 backgorund, tu yg wt cmtu..tp cm xbest, jd tot open blik..ni pn xsiap ag..


eh xpe2..tot pn jrg tggl2 jejak..kdg2 smpt sggh je..huhu.. :(

oya said...

comel sgt

NICK IRFAN said...

eh! comeynyer kasut tot ke tu? hehe

Buat Duit Dengan Nuffnang said...

salam,,,huh penatnya berblogjoging,,,http://easywinpoker.blogspot.com http://tengokdvd.blogspot.com

tot tot kecik said...

oya:


terima kasih.. :)

tot tot kecik said...

nick irfan:

eh eh haha..
ye la tu.. :)

NICK IRFAN said...

btol2 la... nk 1 boleh? hehehe

tot tot kecik said...

nick irfan:

iye btol la tu..mane de main2.. :p

hehe klu nick amek stu, ag sblh tot nk pkai pe..?

NICK IRFAN said...

huh! btol jgk jd nk dua sekali boleh hehehe ape2pun kasut tu mmg cantik nnt klu sy ada gf nk hadiah kat dia kasut mcm tot..

tot tot kecik said...

nick irfan:

hehe boleh2..tp nick boleh pkai ke klu amek kasut tot..?

atau nk bg gf muat ke..?hehe kasut tot saiznye kck tau.. :p

nick cri je kasut comel2..murh pn xpe..pastu nick upgrade kasi comel..dr situ kte leh nmpk keikhlasn pemberi kpd penerima..cewaaah.. :)