Sunday, February 6, 2011

facebook lagi...

Tak habis2 dengan facebook..
agaknye bilelah nak habis kisah dengan facebook ni..




Assalamualaikum diucapkan kepada semua pembaca dan pengunjung..korunk semua mesti ada kisah suka duka dan pahit manis dengan facebook ni kn..?tapi kalau bg tot, pe lagi masalahnye ek..?sebab kalau korunk perasan dalam entri sebelum ni..tot da deactivate facebook atas sebab2 tertentu..sepatutnye da xde masalah dengan facebook, betol x..?


Al-kisahnya..tot ade lagi satu akaun facebook..yg ni hanya mama sorang je yg jadi friends..best x..?hehe..so tadi buka sekejap, da xtau nk buat ape..huhu..



Tiba-tiba tangan ni gatal..
pergi skrol mouse dan search nama 'itu'..
hurmm...terhenti jantung berdegup seketika..



Monolog dalaman positif:
"tot tot kecik...jangan fikir bukan2..itu hanyalah status sahaja..mungkin sebagai pengisian masa lapang yg terluang..hurmm..(0.+)??"

Monolog dalaman  negatif:

"haa...mula da tu..ni baru kt facebook..kt luar xtau ag..baik ko berhati2 tot tot kecik..da la kecik..kemetot lagi..penyek ko dikejenye nanti..huahahaha..(gelak syaitan nirrajim)"



Ya Allah..jauhkanlah fikiran negatif ini..amiin..
Itulah salah satu sebab kenapa facebook deactivate kn..
Wasalam..

12 comments:

Qamarul Sahid said...
This comment has been removed by the author.
NICK IRFAN said...

eh! kenapa plak ni?

tot tot kecik said...

qamarul sahid:

haa mmg btol...xperlu dinafikan lagi.. :(

tot tot kecik said...

nick irfan:

huhu xde pape irfan...dun worry.. :)

wanluqman said...

betul ke fb akan shutdown mac ni, atau hoax.

tot tot kecik said...

wanluqman:

huhu xtaula tot..
ade yg kta tu sume hya cerita reka2 shj..

si para para said...

err tak tahu kes apa ni..
tapi kena fikir positif kan...jangan kawan dengan nates tu..hehe

tot tot kecik said...

si para para:

ermm btol2 kite kne fikir positif.. :)

NICK IRFAN said...

oh.. ape2pun stay cool,be hppy and always smile... :)

a little less conversation said...

main twitter la plak..hihi

tot tot kecik said...

nick irfan:

yup2..tot nak jadi mcm tu..ngah mempositifkan diri sebaik mungkin.. :)

tot tot kecik said...

a little less conversation:

hehe best ke twitter ni..?mcm xreti je nk gune.. :p