Saturday, June 19, 2010

aPaBiLa Si LeLaKi beRkaTa "Hai Awak.. :)"

Assalamualaikum..
hai semua..tot dtg lagi..hehe..da berapa hari tot wat drama jap..kui kui..
okey kali ni tot nak cerita sikit sal tajuk tu..ni pn susulan dr tot pegi pasar malam aritu ngan mama n adik bongsu..korunk kaum hawa pernah kena cmni x..?ermmm mesti pernah punyela..xkisah la anda cantik..menawan..cute..cekcio..si lelaki pulak xkisahla..ada yg xensem..rendah..tinggi..gumok..kuruih..mereka ni mesti pernah sekali atau malu2 nk buat cmni kn..kn..kn..??haa ngaku je..tot tau..kekeke..tp cerita ni terkecuali kepada si lelaki yg pemalu atau ermmm..warak..??oh oh..xleh ckp bbyk..jom2 sambung cerita..

mende ni pernah berlaku kt tot..xkerap..tp pernah la..xkisah la kt mana tot ada sekalipun..yg tot igt..sambil jln2 shopping ngan mama..sambil jln sebelah abah tp dgr suara yg slow je..xbrani la tu..?hihi..ermm masa keje dulu..sekolah pn pernah..UiTM tmpt last tot blaja stakat ni pn pernah..pokok pangkalnya semua tempat pernah la..kecuali kt rumah..dlm toilet..(0.0)?? gulp..!!hahaha..

kdg2 tot terfikir..best ke wt cmni..?suke2 je tegur2 hai awak la..buat bunyi burung tercekik tu la..hurmm mcm2 cara dorunk leh wat untuk tarik perhatian kaum hawa yg sopan santun lagi comel dan cute..hoho..tp bkn tot la yg cute tu..tot comel je..ehek puji diri sendri..

mama kata "xtau malu ke puji diri sendiri..?"
kawan2 perempuan kata "hurmm perasan la tu.."
kawan2 lelaki kata "xpe..klu bkn diri sendiri siapa lagi nk puji..haha"

okey abes da..xtau nk citer cmne lagi..saje je nk cerita..mana tau leh dpt jwpn dr pihak lelaki kenapa mereka wt cmni..so korunk si lelaki..apa lagi..meh meh drop komen kenapa korunk wt cmni..kaum hawa pulak, pe pendapat korunk bila kene cmni..?mende simple je..tp ade yg xsuke..siap kutuk2 ag laki tu..ish ish kesian nya..

tot..??

ermm tot xkutuk..tp tot wat dunno je..buat muke selamba sambil jalan terus xpndang da..lalalala~~tp bile da lepas..senyum sorang2..hihi...best ek de org ngorat..?haha kantoi tot ngengada..kui kui..

okey papai..
jangan lupe senyum2 selalu cm tot wt tu..
hihi..

15 comments:

ASaDa RyutaRo said...

kalau lelaki hensem yg ngorat camtu perempuan akan senyum2. kdg2 senyum dlm hati je.

kalau lelaki tak hensem ngorat camtu mencebik, tp dlm hati terasa diri hot. hahaha..

ada lelaki buat camtu sbb nk test power mengorat. dah masuk tahap super ke belum. ade yg mmg nk carik calon awek. hahaha..

klu yg cara melampau tu, lelaki desprate. wahaha..

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

heee baca dan senyum sorang2,,


huhuhu.,,

rasanya saya rajen gak wat camtu,,

tapi xde la "haii awak"

selalu suit suit je,,,kekeke

suit2 kat awek kerja kedai makan,,

suit mntak order.,

kekekeke

Cik Kyla said...

haha, biasa la tu nama pun lelaki.. :p

mier@merr said...

saje cube try test tuh... kot2 la dorang nih terhangat di pasaran...haha

Mr.Z said...

stakat ni pernah perempuan la kata 'hai awk' kat z tapi z tak pernah ckp hai awk kat mna2 pmpn lg..innocent tak? hahaha

sugar2 kapas strawberry said...

haha..nama pon laki tot..saje nk test market

NICK IRFAN said...

huh! sy selalu bkn sy nk kata hai awak kat pmpuan? pmpuan yg kata kat sy! espially chinese girl! msti ckp halo can we be friend? adoi...

Roronoa Zoro said...

nak test market la beb... dalam usia2 nie mmg tgh membangun sifat2 nak cari pasangan.. haha..

selalunya yg cakap "hai awak" nie noob jer.. org baru nak mengorat. tapi oklah tue.. atleast hati diorang masih sucii.. :P

haha

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
'hye awak'..
hehE..ng0rat t0t la kejap.. ;)
entah la..kenapa ek?
sj la tu nak mGgatal..nak tunjuk jantan pun ada k0t, kalu time ngan kawan2..

fndrocka said...

hai awak..tak salah nak beramah..barulah ceria ..kan?

tapi beramah dgn mengatal ada beza, yg gatal tu jangan pulak kau sengih2..lain lak jadi nanti.haha

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

Roronoa Zoro said...

tot.. impian tot yg mana tercapai? masuk u ker???

maCy said...

mengong la kumen asada tu.. ahaha

tot, i mo ngorat leh? ;p

mahira oya said...

cewah..
senyum selalu..

helena's said...

hai kaklong banyak..hahaha

bila masa aku jadik kakak ko hoi..hahaha

Yuni Aisyah said...

laki nak test power la tu..nak tgk market dorang ada or x..hehe