Tuesday, June 15, 2010

130 =>> 129 :'(

Assalamualaikum..
setiap hari atau setiap waktu lapang tot..tot akan masuk kt blog tot dan blog orang lain bile line laju..setiap kali tot masuk blog jugak, tot akan periksa satu2 apa yg ada kt blog tot..

bilangan follower blog tot
bilangan hit counter tot
entri terbaru follower tot
sesiapa yang dtg sggh shout kt box tot

semua perkara ni tot akan periksa satu2..so tot nak ambil kesempatan nak mintak maaf bbyk sbb kadang2 tot xsempat nk blogwalking kt blogger yg dtg sggh kt blog tot..membalas kunjungan mereka..kdg2 jugak ada yg follow tot tp tot xdapat follow balik sbb dorunk xtgglkan link..then bile tot cube cri link dorunk tp xjumpe..

hari ni..baru je td..tot masuk blog tiba2 tot perasan satu perkara..nombor tu..berkurangan satu angka..korunk rasa perbezaan ni penting x..??
bagi tot..penting..itu menunjukkan siapa tot pada mereka..ermm..

tot xsggh blog die ke..?
tot xdtg komen2 kt blog die ke..?
tot xfollow die ke..?

macam2 persoalan main2 lam minda tot ni..pape pn tot mntk maaf bbyk sbb ade mende lain tot perlu buat selain mengadap blog ni..klu tot ni full time blogger, cnfirm sorang pn tot xkn tertinggal nk jejak2 ke, follow2 ke..ermm k la..tot xde mood sekarang ni..tot nak larik..lari jauh2..
huhu sob sob..uwaaa.....!!!!
sekian wasalam..



16 comments:

mier@merr said...

hah,...cpt cik tot g blog ai... klu tak i unfollow u... ugut neh...hahaha

Frodo Baggins said...

>>__<<

hahahhahahaha
dulu pun ada feeling camtu
tetiba kurang bukan 1 tp 3!!
hahahhaa ... mula2 cuak jugak
tp wa x fikir sangat ~
sbb wa tau wa ada sahabat blogger
yg lebih setia tuk baca ...


cik tot tot, jgn fikir sangat
mgkin diorg tutup blog, or maybe
xdermood tiba2 hangin x unflow org
let it be dear ...


dr sedih sekecil ni, kita akan
blaja tuk jd lebih tabah. dlm dunia
realiti misalnya .. ok??


big hugs ~ teruskan bersahabat dgn
sesiapa saja w/pun dgn cara yg bbeza



wooohaaaa



>>__<<

Mr.Z said...

jangan la lari tot..
t sape nak baca blog i. hehe
tot ada wat salah ngan follower tu kut..jeng3.. :D

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

rilek2,,,

b +ve thinker....mybe beliau da cancel blog @ tutup blog,,,

tweety suwitt said...

no cik tot...bukan tweety..
biar la cik tot...it doesnt matter..
tweety lg kena terukk..
tweety nk baik2..org plak xnk baik2 ngan tweety..
hmm..
manusia mcm2 ragam..

cik tot kena smile =)
ada lg 129 followers cik tot kn?? ^_^

NichKhun said...

meh nak citer kat awak tot..
saya ade sorang kawan..
saya xpnh gtaw dia psl blog sy..
satu ari 2 sy nmpk dia follow blog saya..
pastu saya cam teruje la nak taw kan dr mane dia taw blog saya..
dan lepas saya tanya dia tu..
dia terus remove saya da.. xfollow blog saya da..
tp sy xkesah pom sbb sy xsuke dia..
prngai ntah ape2 dan xley ditegur..
baek tak yah jd laki2 kan kalau prangai camtuh.. urghhh seyes saket hati owh

helena's said...

cikhel selalu dah camtu.huhu

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
t0tttt....jangan lari tinggalkn daku!
hehe.. ;) sabar la sis..
blogger ni mcm2 ragam..
kat page sy pun walau ramai kdg2 perasan jg..bil f0llower tu kdg2 berkurG balik

mahira oya said...

ala siannya..terberkurangan ek..
xpe..ramai lagi nk follow nnt..

maCy said...

bukan maCy~~~


p/s : sangat suka kumen hencek frodo~

yusuf mujahidin ™ said...

eh, kdg bukan sebb dia unfolo..
mgkin ade yg delete blog dia..

yusuf mujahidin ™ said...

salam tot
sehat?

tkpe, biasela. mgkin dia marah sebb tot tk folo balik. sy pn pnah ade jugk kene mcm tu..

chill ye
=)

hellioz said...

relax sudah
yg follow tu sume reader...
yg blah tu bukan reader pon...

gyahaahhaahaha~

HI!
gyahahhahah~

ieQa sWetLuv said...

dalam dunia blog ni.. macam2 ragam orang kita jumpa.. kdg2 kat atas kadang2 kat bawah.. kadang2 lebih n kdang2 kurang.. jgn terkejar2 follower tp hargailah kawan2 dalam dunia blog sbb diorgla yg akan terus sapot tot disamping tingkatkan gaya penulisan k =)

gades ain said...

tot. ain pon pernah kene unfollow. ain tak sempat kot nak g dat blogger nye blog. then mase uh mmg xde mood blogwalking. alih2 tgk. eh! da unfollow? lantak kau laa labu. huhuhu! ;D

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. benda ni yg tot risokan tu ea??

rilek sudah. klu diorang nk follow balik pun, boleh je. ngee~

teruskan berblogging dgn best n enjoy. =)