Wednesday, April 13, 2011

MY DAY..!!

Assalamualaikum..
11 april 2011
sudah pun berlalu..hari ini 12 april 2011..
tp time tot taip ni da 13 april 2011..










APRIL...
adalah bulan kelahiran tot juge kawan2 yang berkongsi tarikh dan tempat lahir yg same ngan tot iaitu 11 april 1989..
due hari ni sangat seronok..alhamdulillah bersyukur ke hadrat Illahi kerana masih memberi peluang kpd tot untuk merasai kehidupan di dunia yg kini banyak dugaan-Nya..moga2 tot dijauhkan dengan segala dugaan2 yang bakal mengheret tot ke kancah 'duniawi'..














semalam....
dapat ini..
betol2 malam birthday tot..depan rumah..  =p
sangat surprise..
love him so much..!








waktu siang pulak...
wish dari semua rakan2..dari facebook..dari mesej..xlupe juge on mouth..haha betol ke on mouth tu..?
maksudnye wish depan tot la..huhu..





hari tu..
dapat kek..chocolate banana..
minyak wangi..pe ntah jenamanye..ermm silky girl kot..
haa ntah..nnt tot tgk blik..huhu..












esoknye pulak..
12 april 2011
alia, kawan baik tot datang rumah..
memang plan dari 11 april tu..
tp keadaan kesihatan xmengizinkan..
tp tetap gagahkan diri jugak sbb dia da datang rumah..
















dan akhirnye inilah yg terjadi..













tiba2 da pulih dari keadaan yang sangat lemah tak terdaya..  =p
ajaib kan..?
sebenarnye itulah tot..sakit macam mana sekalipun..
bila dapat keluar, segala kesakitan tot akan lupekan.,.











nak tengok siapa alia..?
inilah alia..kawan baik tot..
kami kenal sejak dari sekolah rendah lagi..
jom kte tengok blog budak genius ni..
beliau amat pandai english..amek TESL in english lagi..
okey selamat berkenalan dengan beliau..  :)














akhir sekali..
tata semua..
bile da dapat baju free, makan free, jalan2 free...
memang tidur lena la malam ni..  =p
hehe sekian..wasalam..

4 comments:

faisal apardi said...

besarnya....ada lebih tak

http://faisalapardi.com/

tot tot kecik said...

faisal apardi:

oo lebih xde..hehe =p

alia nadhirah said...

hehe.. i love u sangat!

Qamarul said...

thx yer letak blog aku kat bloglist :)