Monday, March 7, 2011

happy birthday HANIS..!!

bagi menyempurnakan untuk seorang pelajar
ataupun pelukis
ataupun penulis
ataupun ape sahaja asalkan mereka memerlukan
alatulis di samping mereka









pastinye ini menjadi pilihan
(gambar cilok dari google)

pencil case
mudah untuk simpan alatulis dan mudah dibawa ke mana2







Assalamualaikum..
haa best x intro td..?hehe..belom lari tajuk lagi tau sebab tot nak bitau yang hari ini adalah hari ulangtahun kelahiran adik bongsu yang ke-8 tahun..alhamdulillah da 8 tahun die hidup ngan tot..skang darjah 2 di S.R.A.I Dato' Mufti Yusof Sahabuddin seksyen 7 shah alam..


nak tengok gambar die..??

jawapannya: carilah sendiri kat blog tot ni
merata2 ade gambar die
haha kalau korunk jumpela..  :p






apa kaitan dengan pencil case..??














kaitannya..
hadiah dari tot la..tot hadiahkan die pencil case..boleh la letak pensel2 die yang berterabur kt rumah tu..huhu..tambah pulak, tot nak bitau..hadiah ni istimewa sangat..harap2 die jaga baik2..simpan la sampai ke besar nanti..macam kakak die yg pandai jaga barang..hehe..(masuk bakul angkat sendiri jap)..  :p


tadaaa...!!!!

haa jelas dan terang bile gambar dibesar macam ni
haa jeles x..?
cantik kan kan..??









okey ni adalah hasil tangan tot sendiri..bukan nak berlagak terer tapi ni la yang tot dapat hasilkan untuk hadiah adik bongsu tot kali ni..pvc pencil case..untuk maklumat lanjut ke, atau korunk nak tempah ke, atau pape nk tanya..sila pergi ke laman web ni =>> Tot's cR@fT atau boleh emel ke totscraft@gmail.com..











jom kite tengok design yang tot hasilkan khas untuk adik tot..

'hanis'
adalah nama adik tot
tot jahitkan nama die so bile bawa pergi sekolah, xdelah sesapa boleh ambil suka2 hati je..
budak2 zaman sekarang ni suke ambil barang orang..
tapi zaman tot dulu pn macam tu jugak..huhu..
nama ni tot gunakan material felt..
jahit tangan keseluruhan..
NO sewing machine..!  :p









butang2 ni tot letak supaya pencil case ni nampak menarik
sesuai dengan adik bongsu tot yg masih tahap kanak2
biar die teringat2 sampai xtido malam
dengan kecomelan butang2 ni
haha jahatnye kakak die..

























pastu kt hujung salah satu pencil case ni
tot buat tema bunga-bungaan ckit
baru nampak macam sejuk je..










yang ni bahagian dalam
nampak x bunga2 hijau tu..?
kat situ tot jahit kain perca
supaya nak cuci2 ke senang ckit
xdelah dakwat mata pensel melekat2 kt pvc tu
nanti cepat kotor













LAST SEKALI..!!!
haa ni la gambar keseluruhan pencil case nye
comel x..?
kalau comel sila komen..
hehe..  :p










pergi kedai cari limau nipis
nak masak ikan masam manis
semoga sihat selalu dan sentiasa manis
HAPPY BITRHDAY hanis..!!


nanti die balik sekolah nak suh die baca entri ni dulu baru boleh dapat hadiah..haha..cepat2 la korunk komen untuk die tau..bagi semangat kasi die hepi terlebih..daa...    :)

7 comments:

alia nadhirah said...

waaaaahhhh! cantiknya hadiah hanis :D KAK LIA JELES GILA TAW!
hehe..happy birthday dear hanis! stay comel, pretty and funny like u always do. da besar da hanis, jdi kene blaja rajin2 dan bila besar jadi org yg berjaya ya. i love u. mmmuah!

sugar2 kapas strawberry said...

nak jugak..hehehe

tot tot kecik said...

alia nadhirah:

aliaaa..!!!waaah rindu kamu la..
alia alia jgn jeles k..nnt kte wt kn tuk besday alia pulak ye..tp make sure time tu alia ade kt sini tau..hehe.. :p

tot tot kecik said...

sugar2 kapas strawberry:

hehe boleh2..amek je gmbr ni.. :p

NICK IRFAN said...

wah! kretif la tot ni!! perghh! tabik la..

Qamarul said...

untuk aku takde kee... :(

belia bangkit said...

ada entry khas utk anda...