Sunday, January 23, 2011

sudi awk mnjdi istri saya..?

Assalamualaikum..
sekarang ni da pukul 2.06 pg..hee klu boolat tau ni, mesti kene marah..  :(

hari ni tido lewat sebab print artikel untuk hari isnin, prepare for mandarin language..also for this coming monday..eh speaking pulak..??hehe..saje je..  :p

sebenarnye nk bagitau..im so so so miss him..tp baru je jumpe semalam itupun sebab ade hal and sebelum die gerak balik kampung..huhu winduuuuu....

td mesej ngan die..baru tau kt rumah xde sesiapa..hanya ada mak abah(panggilan utk parents die) ngan die..semua bertiga je..mesti sunyi kn yunk..?sebab selalunye kt rumah tu riuh rendah dgn adik beradik, anak2 buah..kalau tau xramai mcm tu, boleh mcuk ikut..huhu..tp xmanis pula jika kite menetap di sana..confirm kene membebel ngan abah dulu..hik hik hik..

eh taknak cerita pasal tu..sebenarnye nk bagi tau, rinduu la..baru je dengar suara td dalam fon sampai tertido die..ciannyee...xpe xpe..nanti2 bile free kte jumpe ye..senyum ckit..  :)

okey..tu je nk bagitau..terasa rindu waktu2 cmni..hehe..  =p
tp sebelum tu nak kongsi satu artikel dengan kisah menarik di sebalik kebenaran melalui Islam..nk baca x..?
jom pergi kt link ni..  ==>>KLIK SINI

kalau da baca artikel tu..jom kite sambung dengan kisah ni..dan apa pandangan korunk..?

soalan:
"sudi awk mnjdi istri saya?"
jawapan:
"InsyaAllah jika kite ditakdirkan untuk bersama..  :)"


agak2 kn..sama x kes atas ni dengan kes kt dalam artikel tu..?hehe renung2 kan..daa...  :)



sekian wasalam..

8 comments:

NichKhun said...

tot.. tot da bley kawen da neyh.. heheheh kawen esok2 jangan lupe plak jemput i ok. hikhikhik

tot tot kecik said...

NichKhun:

hehehe...insyaAllah tot akn jemput semua nnt.. :)

NICK IRFAN said...

huh! tot nk kwin ke? sbb baca komen org atas tu.. klu kwin jgn lupa jemput sy jgk yer boleh sy buat pertunjukan silat kat sana nnt.. hehhee

tot tot kecik said...

nick irfan:

haa..??
insyaAllah kalau ada jodoh tp skang ni..huhu..

boleh2..nnt tot jempt nick, jgn xwt ye.. :)

yusuf mujahidin ™ said...

dh smpai seru nmpknye..hehe

tot tot kecik said...

yusuf mujahidin:

nampaknye begitulah..
tp bukan dalam masa terdekat ni.. :)
perlu mghabiskan belajar dulu..

NICK IRFAN said...

wah! smoga berkekalan hingga akhir hayat ye tot! amin.. :)

tot tot kecik said...

nick irfan:

amin...insyaAllah..
terima kasih nick.. :)